Even voorstellen

 

 

  

Mijn naam is “Hannie” Stein, in okt. ’89 behaalde ik mijn trimdiploma, nadat ik mijn ervaring binnen een stage plek had volbracht. Doordat mijn enthousiasme en lol door het werken met honden (- en katten) steeds groter werd, besloot ik in ’91 een eigen trimsalon te openen. 

 

Van alle gemakken voorzien, opende ik mijn trimsalon aan huis. Dit is tot medio sept. 2002 mijn vaste werkplek geweest, totdat  ik een aanbod kreeg voor een schitterend ruim pand aan de Merwedestraat 5. Daar hoefde ik uiteraard niet lang over na te denken en dat is inmiddels alweer zo’n 9 jaar geleden.

 

Ik heb een grote liefde voor dieren. In mijn leven speelt “het dier” de grootste rol. Dit is ook een reden dat veel dieren in nood, mijn pad kruisen. Eigenlijk niets is mij te gek, wanneer het gaat om de beestjes.

 

Jarenlang heb ik klaar gestaan voor asielhonden. Het asiel kon mij bellen, wanneer er een verwaarloosde hond binnen was gebracht. D.m.v. een trimbeurt had de hond meer kans om eerder geplaatst te worden. Uiteraard deed ik deze makkers kosteloos, want de asielen hebben het natuurlijk ook niet breed. De afgelopen jaren is dit echter vervangen door opvang van verschillende soorten dieren, waar ik al mijn vrije tijd in steek.   

 

 

 

 

 

 

Trimsalon Hannie 

De trimsalon voor uw Hond!